Jazz at home viert haar 14de editie

jah

Dit jaar organiseert Jazzzolder een 3-daagse editie van Jazz At Home met als thema "Room for Piano". We zullen dus in vele JAH locaties pianisten mogen verwachten. 
JAH is oorspronkelijk een idee en organisatie van JCI (Junior Chamber International). JCI Mechelen organiseerde dit evenement voor het eerst op 12 juni 2004 en de 2de maal op 25 september 2005. Vanaf de 3de editie nam Jazzzolder VZW de organisatie en programmatie op zich. 

Sinds dit jaar is het festival een 3-daagse editie geworden met op vrijdag en zaterdag telkens één avondoptreden. Zondag blijft de gouden formule van JAH gewoon doorgaan: dan kan je uit 25 beschikbare locaties 3 locaties uitkiezen om een kamerconcert bij te wonen. 

Meer informatie alvast op de webstek van JAH: www.jazzathome.be 

Ook dit jaar sponsoren wij JAH voor het 2de jaar op rij. Ditmaal doen we dat met de heerlijke wijnen van Domaine Fontareche. 

Dit zijn de wijnen:
• Fontareche Viognier
• Fontareche Merlot


© 2004 - 2019 Wijnen Pin'Art BVBA • Alle rechten voorbehouden • Stuur ons een e-mail

De website pinart.be maakt gebruik van cookies om de werking ervan te verbeteren en om statistieken in verband met het gebruik ervan (aantal bezoekers, bekeken pagina's, enz.) in te zamelen.