De Sommeliers Blog door Pin'Art

Jazz At Home 2018

  • Geplaatst op
  • Door Vincent Van Leemputten
  • 0
Jazz At Home 2018

Voor het 14de jaar op rij organiseert de Jazzzolder VZW een gloednieuwe editie van Jazz At Home, het in-house Jazzfestival.

Hoeveel brengt mijn whisky op?

  • Geplaatst op
  • Door Vincent Van Leemputten
  • 0
Hoeveel brengt mijn whisky op?

Whisky staat meer dan ooit in de schijnwerpers. Liefhebbers van over de hele wereld drinken niet alleen whisky, maar verzamelen ook felbegeerde flessen, gaande van cijfers met 1 nul tot cijfers met 4 nullen. Dit en de toenemende vraag voor leeftijdswhiskies zorgen ervoor dat in whiskywereld de productie verhoogd worden en de vraag naar leeftijdswhisky belangrijker wordt.

Door deze evolutie zien we uiteraard ook een keerzijde van de medaille verschijnen, met name dat de prijzen sterk toenemen. Volgens Scotch Whisky International zien we de laatste 7 jaren een evolutie bij particuliere verkoop met een jaarlijske toename van 15% .

Dominio de la Vega Open Doors 2017

Dominio de la Vega Open Doors 2017

Viva la vida! Dat is wat we dachten toen we uitgenodigd werden door het Valenciaanse wijnhuis Dominio de la Vega, uw allen wel bekend van onze cava's en de bobalwijnen. Alejandro, Gerardo en de rest van het team ontving ons met de gekende Spaanse gastvrijheid en gaf ons een ruime blik achter de schermen. Een korte bloemlezing.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »