De Sommeliers Blog door Pin'Art

De Drie Koningen part 1 : Barolo

De Drie Koningen part 1 : Barolo Barolo, een naam die al heel wat furore gemaakt heeft in wijnland. Deze wijn wordt niet voor niets de 'Koning der wijnen, wijn der koningen' genoemd. In deze post kom je wat meer te weten over deze fantastische wijn.

Beaujolais voor dummies

Beaujolais voor dummies Beaujolais, de zuidelijkste regio van de Bourgogne. Deze regio staat garant voor super fruitige, lichte rode wijnen. Ze wordt onderverdeeld in Haut-Beaujolais en Bas-Beaujolais. Hoe worden de wijnen getypeerd, wat is het verschil tussen de appellaties en hoe komen de wijnen tot stand? Het antwoord op deze vragen, lees je in onze nieuwe blogpost, vers van de pers!

Dominio de la Vega Open Doors 2017

Dominio de la Vega Open Doors 2017 Viva la vida! Dat is wat we dachten toen we uitgenodigd werden door het Valenciaanse wijnhuis Dominio de la Vega, uw allen wel bekend van onze cava's en de bobalwijnen. Alejandro, Gerardo en de rest van het team ontving ons met de gekende Spaanse gastvrijheid en gaf ons een ruime blik achter de schermen. Een korte bloemlezing.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »