Champagne Delong Esprit Nature Chardonnay
Champagne Delong Esprit Nature Chardonnay
€49,95 Incl. btw

Champagne Delong Esprit Nature Chardonnay

€49,95

Esprit Nature Chardonnay is zoals de naam al sterk doet vermoeden een bio-dynamische Blanc de Blancs van 100% Chardonnay. De topper van het huis Delong waarmee al vele prijzen werden gewonnen.

Niet op voorraad
2-4 weken
Aantal
- +
  • Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • 1 jaar kurkgarantie
  • 100% Belgische onderneming
  • Gratis verzending vanaf 60 euro
  • Meer informatie? Neem contact op over dit product
Productomschrijving

De champagne

Esprit Nature Chardonnay is zoals de naam al sterk doet vermoeden een bio-dynamische Blanc de Blancs van 100% Chardonnay.

De champagne toont een lichtgele zweem met fijne en delicate bubbels. De champagne komt fris over in de neus, door de uitgesproken en complexe aroma's van witte bloemen en citrusvruchten. Het smaken pallet komt eveneens fris over en het heeft dankzij de perfect gerijpte Chardonnay een lichte zuurgraad. Daarnaast heeft de champagne een smeuïge textuur en een full-body, waardoor deze ook rond en elegant in de mond aankomt. Met een dosage van slechts 3,3 gram restsuiker per liter is deze extra brut de topper van het huis Delong.

Foodpairing: Deze champagne gaat goed samen met zeevruchten en kreeft. Andere vis- of gevogeltegerechten kunnen er ook mee gecombineerd worden.  

Product informatie
Artikelcode 200.09.12
Specificaties
Druiven Chardonnay
Vatlagering Inox cuves, 8 maanden
Alcohol 12%
Regio Côte de Sézanne - Allemant
Land Frankrijk
Bekroningen
Wat onze klanten zeggen

average of 0 review(s)

Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
* We'll never share your email with anyone else.
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »