Gratis verzending vanaf €35
1 jaar kurkgarantie
Volgende dag verzending
Groot assortiment

Champagne Laforge Brut

€23,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
1600
Op voorraad
1-3 werkdagen

Productomschrijving

Het merk Champagne Laforge is het 2de huis van het gerenommeerd huis Lallier dat in Aÿ gevestigd is.

De eerste met Champagne LALLIER gesigneerde labels dateren uit 1906 met de oprichting van het huis door René Lallier (1861 - 1938), echtgenoot van de erfgename van een grote champagnefamilie.
Sindsdien is Lallier stevig gevestigd in het hart van het dorp Aÿ. Het wapen dat trots de labels siert, symboliseert de historische wortels van de naam Lallier.

In 1996 gaf René-James Lallier, kleinzoon van de oprichter, een nieuwe impuls aan het merk. Het domein ondergaat een grote modernisering van de productiegereedschappen op de site in Aÿ. Hij laat  de kelders restaureren waar Lallier-wijnen nog vele jaren verouderen.
Op zoek naar kwalitatieve excellentie werd hij vergezeld door Francis Tribaut, die op dat moment, met de beste Champagne merken, consultancy en -management combineerde met zijn broer van het familiedomein in Romery.

In een vertrouwensrelatie en met de gemeenschappelijke wil om de inspanningen voort te zetten, kan René-James Lallier goed overweg met Francis Tribaut op het moment dat hij zijn bedrijf verkoopt. Hij durft de uitdaging aan, al overtuigd van het potentieel van dit toch al erg mooie merk.
De jaren die volgen, zullen hem gelijk geven en zullen, vintage na vintage, de uitstekende reputatie van de prestigieuze Lallier Champagne-jaargangen vestigen. Het is in 2004 dat Francis Tribaut het merk Guy Laforge opstart en verderzet.

Beoordelen (1)

Gert 20-05-2020 15:36

Fijne instapchampagne. Niet te brut maar wel lekkere botersmaak. Prima als aperitief en lichte maaltijd. Prima prijs voor deze kwaliteit!

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Gerelateerde producten

* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »