Gratis verzending vanaf €35
1 jaar kurkgarantie
Volgende dag verzending
Groot assortiment

Pink 47 Gin

€26,95 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Op voorraad
1-3 werkdagen

Productomschrijving

Pink 47 gin wordt 4 keer gedistilleerd, de eerste 3 distillaties zijn om de hoogst mogelijke kwaliteit alcohol te produceren die de eisen van de EU Spirit Regulations voor London Gin overtreft.

Vervolgens vindt er een vierde destillatie van de ethylalcohol plaats in aanwezigheid van alle natuurlijke smaakstoffen oftewel 'botanicals' genoemd.

Dit gebeurt in kleine batches in een traditionele 'pot still', in tegenstelling tot het continue of kolomdestillatieproces dat wordt gebruikt voor goedkopere gedistilleerde dranken. Dit is zodat de mix, kwaliteit, temperatuur en alle andere variabelen zorgvuldig kunnen worden gecontroleerd en om consistent de kenmerkende PINK 47 smaak en afwerking te produceren.

De Pink 47-distilleerderij haalt zijn water uit Midden-Wales en de rivier de Dee, die ontspringt in het Snowdonia National Park. Het wordt streng gefilterd en gezuiverd op een manier die zijn essentiële karakter en oorsprong behoudt.

De opmerkelijke Pink 47-fles heeft zijn vorm gekregen van de legendarische Khavaraya Pink Diamond. Sommige moderne sceptici betwijfelen of de Khavaraya ooit heeft bestaan. De 'spirit' van de Khavaraya leeft voort in PINK 47 London Dry Gin ... veelzijdig, intrigerend en een genot om te vinden.

Specificaties

47%
70cl
Zacht en complex met limoen en florale accenten
Wales, Verenigd Koninkrijk
Osa Fine Spirits

Beoordelen (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Gerelateerde producten

* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »