Gratis verzending vanaf €25
1 jaar kurkgarantie
Voor 15:00, vandaag verzonden
Ook levering op zaterdag

In tijden van crisis

In tijden van crisis

In tijden van crisis moet je creatiever worden en nadenken hoe je je klanten het best kan bedienen. Vandaag staan we voor een ongekende, wereldwijde uitdaging om een minuscuul virusje de das om te doen. Maar dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Winkels sluiten, mensen worden technisch werkloos gesteld, bedrijven gaan op halve kracht. Er is niet één verliezer aan deze pandemie, maar iedereen verliest hierbij, buiten de supermarkten die nu aan een razend tempo toiletpapier verkopen.

Om toch nog onze klanten te kunnen bedienen, en dit op een zo veilig mogelijke manier, hebben we besloten om tijdens de #lockdown de winkel slechts tijdens de week te openen van 9:30 tot 14:00. Al hebben we toestemming van de Belgische Federatie van Wijnen en Gedistilleerd. We behoren blijkbaar toch tot de categorie essentiële voedingszaken. Wij waren daar al van overtuigd :), maar nu hebben een officiële vrijgeleide van Vinum et Spiritus.

Alhoewel we een toelating hebben, besluit ik toch om de winkel in beperkte mate te openen. Aan het tempo dat er doden en zieken vallen in Italië en Spanje (en we hebben er veel vrienden) moeten we dit virus echt de kop bieden door gewoon zo weinig mogelijk in contact te komen met elkaar.

Daarom lanceren we deze gloednieuwe webshop. In allerijl hebben we foto's genomen en zijn we elke dag tekst en uitleg aan het schrijven bij de producten. Dit neemt veel tijd in beslag, maar we zullen er komen. Ook heb ik een blog opgestart met tips en advies over foodpairing. Wat je normaal in de winkel zou horen van mij, zal ik hier neerpennen en ik zal er producten toevoegen die bij de gerechten passen. Heb jij zo'n gerecht dat je graag besproken ziet? Stuur me dan een mailtje naar [email protected] Of bel gewoon naar ons gebruikelijke nummer 015/20.75.85.

Tenslotte, als je dit allemaal gelezen hebt, kom ik ter zake en geef ik iedereen die op de webshop koopt, tot einde maart, een korting van 10% op ALLE producten. Gebruik de code TISCRISIS bij het afrekenen en je krijgt automatisch 10% korting op al jouw producten in het winkelmandje.

Dus, gebruik de code TISCRISIS en ontvang 10% korting.

Indien je voor 15:00 bestelt, komen we dezelfde dag nog leveren, en dat van maandag tot en met zaterdag. Kies hiervoor dan Pakketdienst omtrek Mechelen. Ik bel je dan even op om te vragen wanneer het best uitkomt dat ik langskom. Alles wordt dan aan de voordeur geleverd zonder enig fysiek contact. En eens ik weg ben, kan je je meteen ontsmetten met die lekkere wijnen of spirits die ik afgezet heb. Ps.: Alles leveringen gebeuren door ons met mondmasker en ontsmette handen.

Zo hoef je niet meer naar de supermarkt en kan je die plezante wijnhandelaar nog een hart onder de riem steken :)

Ondertussen maken mijn vrouw en ik vrijwillig mondmaskers voor verplegend personeel of mensen die in het openbaar nog werken.

Vergeet niet te bellen als er iets niet duidelijk is of als je liever mijn advies over de telefoon hebt. Ik ben steeds bereikbaar via 015/20.75.85

 

Zorg goed voor jezelf,

Vincent

Ps.: onze openingsuren kan je hier vinden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »