Gratis verzending vanaf €35
1 jaar kurkgarantie
Volgende dag verzending
Groot assortiment

Maatregelen omtrent Corona-virus bij PinArt

De wereld is in de grip van een piepklein virusje. Een virus die onze hele maatschappij door elkaar klutst en ons dwingt om thuis te blijven.

Alhoewel we de winkel mogen openhouden, hebben we besloten om nog enkel te opereren via de webshop. U kunt makkelijk van thuis bestellen, en wij of de mensen van Bpost komen leveren. Zo makkelijk is dat.

Wilt u graag bestellen en u heeft hulp nodig? Aarzel niet en bel ons gouden nummer 015/20.75.85. We zorgen zelfs voor een foodpairing over de telefoon of vertel ons wat u graag drinkt, denk aan stevige wijnen of liever zachte wijnen.

Indien u in de omtrek van Mechelen woont (15 km), leveren wij van maandag t.e.m. zaterdag in de namiddag. Bestelt u dus voor 15:00, dan mag u uw bestelling die namiddag al verwachten.

Woont u daarbuiten, dan verzenden wij de pakketten via onze vrienden van Bpost. Wij verzenden over heel België.

Het is even aanpassen, maar zit er niet mee in. We komen heel graag leveren. We zetten het aan uw voordeur of in de inkomhal van het gebouw en we wachten van op veilige afstand tot u uw pakket(ten) komt ophalen.

Vanaf 25 EUR betaalt u géén leveringskosten. U hoeft zelfs geen grote bestellingen te plaatsen.  U zult merken dat met de tijd, bestellen via onze webshop heel veel voordelen heeft. En wanneer ons coronavriendje verdwenen is, en je wilt ons een bezoekje brengen in de winkel, dan kunnen we samen zeggen… wij hebben de Corona-crisis meegemaakt, maar dan met een goede fles wijn.

 

Santé... en blijf vooral gezond! Zorg goed voor jezelf.

Vincent

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »