Gratis verzending vanaf €35
1 jaar kurkgarantie
Volgende dag verzending
Groot assortiment

Champagne

R de Ruinart Brut
Nog niet gewaardeerd
De kenmerkende cuvée "R" van Maison Ruinart is een blend van 40% chardonnay, 40 tot 45% pinot noir en 10 tot 15% meunier, inclusief 25 tot 30% reservewijnen uit de twee jaren voorafgaande jaren.
€52,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Ruinart Rosé
Nog niet gewaardeerd
€72,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Champagne Ayala Brut Majeur
Nog niet gewaardeerd
Ayala Brut Majeur is de maatstaf bij uitstek voor de frisse en elegante stijl van het huis Ayala te Aÿ. Een elegante blend ter ere van Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier.
€32,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Champagne Laforge Brut
Het merk Champagne Laforge is het 2de huis van het zeer gerenommeerd en bekend huis Lallier in Ay. Een ietswat budget-vriendelijkere Champagne maar met de allures van een Hollywood Ster. Een absolute pleasure maker voor elk glas.
€22,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Champagne Delong Cuvee Privilege *
Nog niet gewaardeerd
Afkomstig uit de Côte Sézannais is deze Champagne een perfecte blend van Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Deze klassieker van Marlène Delong kan perfect als aperitief geserveerd worden of in combinatie met hapjes bij een speciale gelegenheden.
€27,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Champagne Colin Blanche de Castille
Een prachtige Blanc de Blancs afkomstig uit het hart van de Côte des Blancs, Vertus. Een elegant, aangename Champagne met een licht bloemige neus en een perfect gedoseerde neus van brioche, hazelnoot, citrus en grapefruit.
€27,60 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Champagne Claude Baron Cuvee Saphir Brut
Nog niet gewaardeerd
Champagne Claude Baron Cuvee Saphir Brut is een blend van Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. De perfecte entrée tijdens feestelijke aangelegenheden. Champagne Claude Baron heeft een Medaille d'Or gewonnen tijdens de Concours Mondial des Féminalise 2
€24,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Champagne Delong Grande Reserve *
Nog niet gewaardeerd
De Champagne Delong Grande Reserve is een Franse mousserende wijn uit de Côte de Sézanne. Het is een blend van Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier.
€34,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Champagne Delong Esprit Nature Chardonnay *
Nog niet gewaardeerd
Esprit Nature Chardonnay is zoals de naam al sterk doet vermoeden een bio-dynamische Blanc de Blancs van 100% Chardonnay. De topper van het huis Delong waarmee al vele prijzen werden gewonnen.
€46,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »