Gratis verzending vanaf €25
1 jaar kurkgarantie
Voor 15:00, vandaag verzonden
Ook levering op zaterdag
Klantenservice
1 Veelgestelde vragen
1.1 Is de winkel geopend tijdens de #lockdown?

Ja, wij mogen de winkel verder uitbaten van de Belgische Federatie voor wijnen en gedistilleerd. Er zullen echter wel beperkingen zijn. Lees meer over de openingsuren hier.

 

1.2 Kan ik mijn cadeaubon innen via de website?

Jammer genoeg niet. Het systeem laat dit niet toe. Wil je graag je cadeaubon gebruiken voor een online bestelling, contacteer ons dan even. We zullen de bon manueel aftrekken van het totaal bedrag.

 

1.3 Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Voor een levering rekenen we 6,95 EUR. Vanaf 25 EUR leveren wij gratis in heel België. Meer weten over verzenden en retourneren? Klik hier

 

1.4 Ik heb een gekurkte fles. Kan ik deze retourneren?

Uiteraard. We vinden het al jammer genoeg dat u de pech had om een gekurkte fles te openen. Onze garantiebeleid geeft jou binnen het jaar van aankoop om een fles te retourneren en een andere in de plaats te krijgen. Door de #lockdown is het nu enkel noodzakelijk ons even te bellen, en we regelen alles telefonisch via 015/20.75.85

 

1.5 Ik bestel liever telefonisch. Kan dit?

Uiteraard mag je ons elke werkdag bellen met jouw wensen. We zijn er om jou te helpen. Als je weet wat je wilt, geef je ons even telefonisch je bestelling door en we zorgen voor de rest. Zelfs als je niet goed weet wat je nodig hebt, bel ons gerust. We zijn er om te helpen. Je kan ons elke werkdag bereiken tussen 9:30 en 18:00 op het nummer 015/20.75.85.

 

1.6 Ik heb ergens een wijn gedronken, maar kan hem nergens vinden.

De kans is klein dat wijzelf de wijn gaan kunnen importeren, maar we zeggen altijd "wie niet probeert, krijgt niets". Stuur ons gewoon een foto of zo veel mogelijk informatie over de wijn door en we gaan op zoek naar jouw favoriete fles. Stuur ons een e-mail naar [email protected].

 

1.7 Ik kan mijn favoriete product niet terugvinden op de site.

Indien je een bepaald product reeds gekocht hebt, en je ziet het niet staan op de site, dan is de kans groot dat de voorraad op is. Sommige producten blijven gewoon online staan, zelfs al is de voorraad op. In het geval je wilt bijbestellen, bel ons even of stuur ons een mailtje naar [email protected] Wij zorgen voor de rest.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »