Gratis verzending vanaf €35
1 jaar kurkgarantie
Volgende dag verzending
Groot assortiment

Gin

Vertigo Gin
De Vertigo London Dry Gin wordt in België geproduceerd, te Mechelen. Deze gin wordt handgemaakt, met het grootste respect voor kwaliteit en vakmanschap. Een echte delicatesse uit de buurt!
€45,00 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Panda Gin Bio
Nog niet gewaardeerd
Panda is een premium gin die wordt gedistilleerd en gebotteld in België, 100% biologisch en de eerste wereldwijd die litchi-gebaseerd is.
€34,95 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Amazonian Gin
De Amazonian Gin wordt geproduceerd in Peru. Een gin gemaakt met plantaardige ingrediënten uit de Amazone, waaronder sacha inchi, paranoten en tonkabonen. Klik hier voor meer.
€43,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Pink 47 Gin
Nog niet gewaardeerd
Pink 47 is een zeer onderscheidende London Dry Gin, zorgvuldig vervaardigd in kleine batches volgens een heerlijk recept met een mix van 12 plantaardige ingrediënten van over de hele wereld.
€26,95 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Matterhorn Premium Gin 50cl
Nog niet gewaardeerd
De Matterhorn Gin is dan wel bedacht in Antwerpen, toch ligt zijn oorsprong in de Zwitserse Alpen (Matterhorn Berg). Klik voor meer informatie.
€43,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Bathtub Gin 43,3°
Nog niet gewaardeerd
€43,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Jinzu Gin
Nog niet gewaardeerd
Jinzu Gin is een Schots gemaakte, op Japan geïnspireerde gin met een Engelse vrouw in het hart. Ontworpen door barman Dee Davies voor Diageo's Show Your Spirit-wedstrijd in 2013 (die uiteindelijk won), is de gin een fantastisch voorbeeld van East meets We
€44,95 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Gin Gold 999.9
Nog niet gewaardeerd
Wie van mandarijntjes houdt, zal zeker houden van de Gin Gold 999.9. Deze gin wordt in Elzas gemaakt en er wordt gewerkt met mandarijnen en lokale kruiden. Lekker fruitig.
€41,95 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
The Botanist Gin
Nog niet gewaardeerd
Wanneer een top whisky-distilleerderij ook gin begint te produceren dan krijg je The Botanist Gin. Een product van Bruichladdich Distillery op Islay. Voor The Botanist gebruiken ze niet minder dan 22 verschillende planten en kruiden die op het eiland Isla
€42,95 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Gin Z44
Nog niet gewaardeerd
€48,95 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Opihr Oriental Spiced Gin
Nog niet gewaardeerd
De Opihr London Dry Gin is een unieke gin uit Engeland, op basis van meerdere handgeplukte natuurlijke ingrediënten van Indonesië, India en Marokko. Klik hier.
€37,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Opihr Far East Edition Gin
Nog niet gewaardeerd
De Opihr Far East Edition is een gin uit Engeland, geïnspireerd door de Aziatische keuken. Een variant op de Opihr London Dry Gin. Klik hier om meer te ontdekken over deze Far East Edition.
€37,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Marula Gin 50cl
Nog niet gewaardeerd
De Marula Gin wordt geproduceerd in België, op basis van Marula fruit uit Namibië. Ontdek meer over het 'verboden Marula fruit' bij PinArt.
€39,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Marula Gin Pomegranate 50cl
Nog niet gewaardeerd
De Marula Pomegranate Gin wordt geproduceerd in België, op basis van het Marula fruit uit Namibië. Ontdek hier meer over deze granaatappel-variant op de originele Marula Gin.
€38,95 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Gin Tropez 50cl
Nog niet gewaardeerd
€39,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Bloom Jasmine & Rose Gin
Nog niet gewaardeerd
De BLOOM Jasmine & Rose Gin is een stijlvolle en elegante rosé gin, die je doet denken aan een zwoele zomerdag. Klik voor meer informatie over deze gin.
€41,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Gin Mare
Nog niet gewaardeerd
Gin Mare ligt samen met Hendrickx Gin aan de basis van de revolutionaire gin-hype dat begon in 2014. Gin Mare is een kruidige gin gedistilleerd met rozemarijn en thijm. Nog steeds een blijver en een topper.
€43,95 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Whitley Neill Blood Orange Gin
De Whitley Neill Blood Orange gin is afkomstig uit Engeland, maar op basis van bloedsinaasappels uit Sicilië. Ontdek hier meer over zijn mediterrane karakter.
€36,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Thomas Dakin Gin 42°
Nog niet gewaardeerd
De Thomas Dakin Gin wordt geproduceerd in Engeland (Manchester). Hij wordt gedistilleerd in kleine hoeveelheden, in koperen ketels. Klik hier voor meer.
€44,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
Matterhorn Alpin Fresh Gin 50cl
Nog niet gewaardeerd
De Matterhorn Alpin Fresh is een variant op zijn voorganger de Matterhorn Gin. Het feit dat deze meerdere keren in de prijzen is gevallen, voorspelde veel goeds voor zijn opvolger. Klik hier voor meer informatie.
€45,90 * Incl. btw Excl. Verzendkosten
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »