Gratis verzending vanaf €35
1 jaar kurkgarantie
Volgende dag verzending
Groot assortiment

Disclaimer

Algemeen

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Wijnen PinArt BV en de geleverde diensten van Wijnen PinArt BV.

Wijnen PinArt BV behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

Wijnen PinArt BV besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Wijnen PinArt BV is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Wijnen PinArt BV een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Wijnen PinArt BV. Zonder schriftelijke toestemming van Wijnen PinArt BV is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »