Foodpairing met wijn: Essentieel en makkelijk om te leren.
Foodpairing: Het Wildseizoen
Foodpairing: Het Wildseizoen
  • Geplaatst op
  • Door Joren De Breucker
  • 0 Reacties

Het officiële begin van het wildseizoen dit jaar is 15 oktober 2021. Wij bij Pin'Art helpen jullie graag aan een beetje inspiratie en natuurlijk ook aan een lekker bijpassend glas wijn. Enjoy!

Creativiteit met mossel & wijn
Creativiteit met mossel & wijn
  • Geplaatst op
  • Door Joren De Breucker
  • 0 Reacties

Ondanks dat er in de zomer al redelijk wat mosselen worden verkocht en klaargemaakt, begint het echte 'hoogseizoen' voor de mosselen pas in september. Een makkelijke tip om het mosselseizoen te onthouden, is dat het loopt in de maanden die eindigen op -er.

Daarom hebben wij bij Pin'Art enkele wijnen opgesomd, die zeer goed samengaan met dit topproduct. Samen met een leuk recept zijn ze terug te vinden in onze nieuwe blogpost.

Surf 'n Turf
Surf 'n Turf
  • Geplaatst op
  • Door Peggy Callens, Joren De Breucker
  • 0 Reacties

Heb jij zin om nog eens origineel uit de hoek te komen in de keuken? Dan is deze Surf 'n Turf het perfecte gerecht. Ontdek hier hoe Peggy Callens dit gerecht klaarmaakt en welke wijn(en) als compagnon kunnen dienen. Klik voor meer.

Buratta met rundscarpacio
Buratta met rundscarpacio
  • Geplaatst op
  • Door Peggy Callens
  • 0 Reacties

Burrata is een typisch product van Murgia in het zuiden van Italië. Het wordt gemaakt van koemelk, stremsel en room. Burrata vind zijn oorsprong rond 1900 op de boerderij van de gebroeders Bianchini (Lorenzo en Vincenzo). Recentere gegevens hebben aangetoond dat Lorenzo Bianchini van de Piana Padura-boerderij het product voor het eerst ontwikkelde in 1956.

* We'll never share your email with anyone else.
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »