Foodpairing met wijn: Essentieel en makkelijk om te leren.
Foodpairing: Pladijs op je bord
Foodpairing: Pladijs op je bord
  • Geplaatst op
  • Door Joren De Breucker
  • 0 Reacties

Vanaf mei start het seizoen van de pladijs of schol. De pladijs is een beenvis, die behoort tot de groep van ‘platvissen’. Deze vissoort wordt gevangen in Portugal, maar ook in de Baltische zee (Zweden, Finland, …).

Foodpairing: Hamburgers
Foodpairing: Hamburgers
  • Geplaatst op
  • Door Vincent Van Leemputten
  • 0 Reacties

Hamburgers verschenen voor het eerst in de 19e of vroege 20e eeuw. De moderne hamburger was een product van de culinaire behoeften van een snel veranderende samenleving als gevolg van de industrialisatie en de opkomst van de arbeidersklasse.

Foodpairing: De kaasschotel
Foodpairing: De kaasschotel
  • Geplaatst op
  • Door Vincent Van Leemputten
  • 0 Reacties

Een lekkere kaasschotel is een typisch Noord-Europees sociaal gebeuren... foodsharing bestaat al eeuwen en dit dankzij de kaasplank. Alleen de geuren al geven je zin om eraan te beginnen. Leer over de verschillende kaassoorten en welke wijnen er het best bij passen.

* We'll never share your email with anyone else.
iDEAL Bancontact / Mister Cash Maestro Belfius KBC ING HomePay MasterCard Visa Klarna Pay Later Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »