Gratis verzending vanaf €35
1 jaar kurkgarantie
Volgende dag verzending
Groot assortiment

Premium lidmaatschap

Premium lid worden bij Pin'Art

Klant worden bij Pin'Art heeft zo z'n voordelen. Je koopt niet alleen lekkere wijnen, maar je spaart terwijl ook geld voor jouw volgende aankoop.

Van het ogenblik je een account maakt en flessen koopt, spaar je automatisch een bedrag dat je kan spenderen op onze website aan eender welk product.

Klant zijn bij Pin'Art houdt ook in dat je van volgende voordelen kunt genieten:

  • speciale kortingen enkel voor klanten
  • als eerste op de hoogte gebracht worden van proeverijen
  • voorrang bij verdeling van schaarse voorraden
  • uitnodiging om nieuwe producten te reviewen
  • ...

Net zoals andere sites biedt PinArt een loyaliteitsprogramma aan, met het enige verschil dat het bij ons u niets kost. Integendeel, u spaart meteen Euro's vanaf uw eerste aankoop en u spendeert ze zelf aan wat u het liefst wilt. Maak dus een account aan op onze webshop en geniet van al deze voordelen die enkel geldig zijn op de webshop.

Hoe spaart u geld? Van het ogenblik u producten koopt in onze webshop (niet cumuleerbaar met kortingen of kortingscodes), wordt er een bedrag equivalent aan 3% van het totaal op uw account weggeschreven. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat u een account aanmaakt. Gast-accounts kunnen dus geen credits sparen. Hebt u een gast-account aangemaakt en wilt u alsnog de credits sparen, stuur ons dan een mailtje naar [email protected]. We sturen u een wachtwoord-reset door om uw account te bevestigen.

Voor andere vragen omtrent ons Premium Lidmaatschap kunt u ons mailen via [email protected] of telefonisch bereiken op het nummer 015 20 75 85 .

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »