Foodpairing met wijn: Essentieel en makkelijk om te leren.

Foodpairing: Makreel

Foodpairing: Makreel Makreel is vaak een onderschatte vis die een hoge voedingswaarde heeft en bijzonder lekker is. Het rode vlees heeft een mooie textuur, is vrij vet en heel smakelijk. Peggy Callens van Bar Entrepot deelt een keukengeheim met ons.

Foodpairing: Pladijs op je bord

Foodpairing: Pladijs op je bord Vanaf mei start het seizoen van de pladijs of schol. De pladijs is een beenvis, die behoort tot de groep van ‘platvissen’. Deze vissoort wordt gevangen in Portugal, maar ook in de Baltische zee (Zweden, Finland, …).

* We'll never share your email with anyone else.
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »