In dit artikel hebben we een interview met Chef Jelbrich Hendrickx van Sense For Food. Jelbrich is food designer en deelt met ons 2 van zijn keukengeheimen. In dit artikel ontdek je een ham mousse met oude Sherry als voorgerecht en gerookte Zeeuwse paling als hoofdgerecht.
Hamburgers verschenen voor het eerst in de 19e of vroege 20e eeuw. De moderne hamburger was een product van de culinaire behoeften van een snel veranderende samenleving als gevolg van de industrialisatie en de opkomst van de arbeidersklasse.
Een lekkere kaasschotel is een typisch Noord-Europees sociaal gebeuren... foodsharing bestaat al eeuwen en dit dankzij de kaasplank. Alleen de geuren al geven je zin om eraan te beginnen. Leer over de verschillende kaassoorten en welke wijnen er het best bij passen.
Het lenteseizoen brengt niet enkel heerlijke groenten op ons bord, maar ook gegrild lamsvlees op de barbecue zal de komende maanden onze smaak -en geursensoren doen watertanden. In dit artikel vind je een overzicht van de delen van het lam en hun toepassing, met uiteraard ook een uitgebreide winepairing.
Een fijne avond onder vrienden met verse tagliatelle en een authentieke pot Bolognese saus. Bij ons in Noord-Europa hebben we een andere versie van het originele recept.
Op deze website worden wijnen en sterke dranken verkocht. De minimumleeftijd voor toegang tot onze webshop is 18 jaar. Door op onderstaande knop te drukken verklaart u 18 jaar of ouder te zijn.