Valentijn kan natuurlijk nooit ‘zoet’ genoeg zijn. Daarom kan je uw geliefde altijd plezier doen met een lekker dessert. Chocolademousse is nog steeds één van de meest populaire desserts de dag van vandaag. Jeroen Meus gaf hier tijdens zijn programma “Dagelijkse Kost” nog een ‘finishing touch’ aan. Bij de chocomousse zelf, werd nog een lekkere vanillesaus of ‘Crème Anglaise’ geserveerd.
Albondigas zijn kruidige, pikante Spaanse gehaktballetjes en razendpopulair in Spanje. Zowat bij elke tapasbar zijn ze beschikbaar. Ze zijn heel smakelijk en worden het best warm opgediend. Ontdek hier een keukengeheim van Peggy.
Foodpairing met een vissoort die op zichzelf veel smaak voortbrengt, de tarbot. Ontdek bij Pin'Art meer over deze vis, hoe je deze kan klaarmaken en welke wijn de perfecte compagnon kan zijn.
Nu de verstrengde lockdown-maatregelen na 8 weken versoepeld worden, beginnen we gewaar te worden van enkele extra kilootjes die blijven hangen zijn. Meteen een mooie opportuniteit om een vegetarisch gerecht voor te stellen: Courgette met citroen en spaghetti.
Vanaf mei start het seizoen van de pladijs of schol. De pladijs is een beenvis, die behoort tot de groep van ‘platvissen’. Deze vissoort wordt gevangen in Portugal, maar ook in de Baltische zee (Zweden, Finland, …).
Op deze website worden wijnen en sterke dranken verkocht. De minimumleeftijd voor toegang tot onze webshop is 18 jaar. Door op onderstaande knop te drukken verklaart u 18 jaar of ouder te zijn.