Surf 'n Turf
Heb jij zin om nog eens origineel uit de hoek te komen in de keuken? Dan is deze Surf 'n Turf het perfecte gerecht. Ontdek hier hoe Peggy Callens dit gerecht klaarmaakt en welke wijn(en) als compagnon kunnen dienen. Klik voor meer.
Heb jij zin om nog eens origineel uit de hoek te komen in de keuken? Dan is deze Surf 'n Turf het perfecte gerecht. Ontdek hier hoe Peggy Callens dit gerecht klaarmaakt en welke wijn(en) als compagnon kunnen dienen. Klik voor meer.
Michel Guérard heeft altijd al zijn eigen visie gehad in de keuken. Dit gerecht is daar dan ook geen uitzondering op en "de dronken kreeft van de maanvissers" is dan ook een zeer toepasselijke naam. Ontdek hier meer.
Makreel is vaak een onderschatte vis die een hoge voedingswaarde heeft en bijzonder lekker is. Het rode vlees heeft een mooie textuur, is vrij vet en heel smakelijk. Peggy Callens van Bar Entrepot deelt een keukengeheim met ons.
Albondigas zijn kruidige, pikante Spaanse gehaktballetjes en razendpopulair in Spanje. Zowat bij elke tapasbar zijn ze beschikbaar. Ze zijn heel smakelijk en worden het best warm opgediend. Ontdek hier een keukengeheim van Peggy.