De wijnen van Jazz at Home 2017

3
Op deze pagina laten we u de selectie wijnen zien van Jazz at Home 2017. Pin'Art is één van de hoofdsponsors van het jaarlijks terugkerende muziekfestival dat dit jaar doorgaat op meer dan 25 locaties. Wil je graag tickets. Kijk snel onderaan...
Lees meer
Sorteer op:

Jazz at Home "100 jaar Jazz"

Dit jaar gaat de 13de editie van Jazz at Home door met als thema "100 jaar jazz". Er zullen drie avondconcerten zijn plus live jazz in 24 Mechelse stadswoningen.

Pin'Art kreeg dit jaar de eer om de wijnen te verzorgen die geserveerd worden in de 24 Mechelse stadswoningen. Wat ons betreft, alvast een ware eer om als sponsor en tevens wijnleverancier deel te mogen nemen aan zulk een cultureel hoogstaand evenement.

Evenement

Het evenement van Jazz at Home zal doorgaan op 7-8-9 en 10 september 2017. De avond live optredens doorgaan op donderdag 7 september in Den Breckpot met het Denise King Quartet, op vrijdag 8 september in de Jazzzolder met Vortex Kwintet en zaterdag 9 september in de Feestzaal Scheppersinstituut met de Bravo Bigband. Zondag zullen de 24 Mechelse stadswoningen hun deuren openen van 14:00 tem 18:00. Voor meer info en tickets surf naar www.jazzathome.be 

Win gratis inkomtickets!

Indien je minstens 6 wijnen besteld die geserveerd worden op "Jazz at Home 2017" maak je kans om één van de inkomtickets te winnen. We hebben 12 inkomtickets voor zondag 10 september (Muziek bij de mensen thuis) en 4 tickets voor de Bravo Bigband op zaterdag 9 september in de Feestzaal van het Scheppersinstituut. De eerste orders krijgen automatisch een ticket in hun verzenddoos. Wil je kans maken dan moet je niet langer talmen en bestellen.

Veel succes namens het Team Pin'Art! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »