Ondanks dat er in de zomer al redelijk wat mosselen worden verkocht en klaargemaakt, begint het echte 'hoogseizoen' voor de mosselen pas in september. Een makkelijke tip om het mosselseizoen te onthouden, is dat het loopt in de maanden die eindigen op -er.
Daarom hebben wij bij Pin'Art enkele wijnen opgesomd, die zeer goed samengaan met dit topproduct. Samen met een leuk recept zijn ze terug te vinden in onze nieuwe blogpost.
Heb jij zin om nog eens origineel uit de hoek te komen in de keuken? Dan is deze Surf 'n Turf het perfecte gerecht. Ontdek hier hoe Peggy Callens dit gerecht klaarmaakt en welke wijn(en) als compagnon kunnen dienen. Klik voor meer.
Michel Guérard heeft altijd al zijn eigen visie gehad in de keuken. Dit gerecht is daar dan ook geen uitzondering op en "de dronken kreeft van de maanvissers" is dan ook een zeer toepasselijke naam. Ontdek hier meer.
Burrata is een typisch product van Murgia in het zuiden van Italië. Het wordt gemaakt van koemelk, stremsel en room. Burrata vind zijn oorsprong rond 1900 op de boerderij van de gebroeders Bianchini (Lorenzo en Vincenzo). Recentere gegevens hebben aangetoond dat Lorenzo Bianchini van de Piana Padura-boerderij het product voor het eerst ontwikkelde in 1956.
Makreel is vaak een onderschatte vis die een hoge voedingswaarde heeft en bijzonder lekker is. Het rode vlees heeft een mooie textuur, is vrij vet en heel smakelijk. Peggy Callens van Bar Entrepot deelt een keukengeheim met ons.
Op deze website worden wijnen en sterke dranken verkocht. De minimumleeftijd voor toegang tot onze webshop is 18 jaar. Door op onderstaande knop te drukken verklaart u 18 jaar of ouder te zijn.